SailSelect dealer

Skips Sails is SailSelect dealer

De zeilen van SailSelect zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden vervaardigd door Rolly Tasker Sails. Een van de grootste zeilmakerijen ter wereld met al ruim 48 jaar ervaring.

Het productie proces is in al die jaren steeds verbeterd en uiteraard worden de zeilen conform de nieuwste methodieken en m.b.v. computer- en lasertechnologie ontworpen. Om een hoogwaardige finish te kunnen garanderen wordt de detailafwerking handmatig gedaan. Kwalitatief opereren wij in het hogere marktsegment. Vergelijkt u onze tarieven dan ook gerust met collega’s op dit niveau.

U bent toch nog sceptisch omdat de zeilen uit Azië komen? Bedenk dan dat alle zeilmakerijen gebruik maken van dezelfde doekfabrikanten en doeksoorten. Daarnaast maakt het overgrote deel van de zeilmakerijen gebruik van gelijkwaardige ontwerpsoftware, plotters en lasersnijders. Ook het zeilbeslag komt van een beperkt aantal leveranciers. Het komt dus aan op de juiste persoonlijke aandacht en prijs. U hoeft echt geen traditionele prijzen meer te betalen om kwaliteitszeilen te laten maken.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over Sailsselect kunt u contact opnemem met Remco Beernink van Skips Sails: 088 05 04 178

Related Projects