Motoren & voortstuwing

Wij zijn gespecialiseerd in motoren. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, montage, onderhoud en reparatie van motoren en verkoop van onderdelen en accessoires. Wij zijn  dealer van Volvo Penta, Yamaha, Honda en Mercury motoren en servicepunt voor diverse merken waaronder Yanmar motoren. Het houdt niet op bij de motor, ook de gehele voortstuwingsinstallatie inclusief schroeven, roeren, stabillisers etc. behoren tot ons werkgebied.

Voor alle vragen omtrent de motor en de voortstuwing van uw schip kunt u bij ons terecht.

Bent u van plan een binnenboordmotor aan te schaffen? De Volvo Penta Engine Configurator helpt u bij het vinden van de meest geschikte Volvo Penta-motor voor uw schip. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen zoeken naar de motor die het beste bij uw wensen past. Als Volvo Penta dealer voeren wij het meest gespecialiseerde onderhoud uit. Onze monteurs werken al jaren aan alle soorten Volvo Penta motoren en volgen regelmatig cursussen, zodat u zorgeloos van het vaarseizoen kunt genieten.

volvopenta

Al meer dan 65 jaar ontwikkelt en bouwt Mercury uitstekend presterende en betrouwbare buitenboordmotoren. Van de beproefde Verado 6 cillinder en de Optimaxen, tot de 2,5 pk t/m 115 pk 4 takten. Er is altijd wel een Mercury die bij uw wensen past en aan uw verwachtingen voldoet. Mercury motoren zijn veilig, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, zuinig en leveren onder alle omstandigheden uitmuntende prestaties.
Of u nu droomt van een lekker ontspannen weekend op het water of van scheren over het water, Mercury is uw partner in betrouwbaar vermogen.

mercury.2

Yamaha staat synoniem voor goede prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als producent van de betrouwbaarste buitenboordmotoren die zijn voorzien van de meest geavanceerde en innovatieve technologie.
In onze proefbak kunnen we alle merken buitenboordmotoren laten proefdraaien.

yamaha-dealer-150x32

Honda motoren hebben hun reputatie gevestigd op basis van superieure betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. Dankzij de combinatie van snel reagerend, betrouwbaarheid en zuinig vermogen geven deze motoren een optimale voldoening.
In onze proefbak kunnen we alle merken buitenboordmotoren laten proefdraaien.

honda

Wij leveren en installeren schroefassystemen. Voor nieuwe installaties of refits geven wij advies over het systeem dat het beste bij uw boot past. Daarnaast leveren wij trossen snijders, watergesmeerde schroefaslagers, schroeven, Volvo Penta schoefas afdichtingen, flexibele koppelingen en alles wat te maken heeft met de schroefasinstallatie.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat op het gebied van motoren en voortstuwing, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Kies hieronder uw vestiging:

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat op het gebied van motoren en voorstuwing, neemt u dan contact op met onze specialist Alle Visser  van Flevo Marina Yachtservice & Refit.

U kunt Alle Visser bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 177 of vul onderstaande formulier in:

  captcha

  Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

  +31(0)88 05 04 175 (Yachtservice)

  +31(0)88 05 04 170 (algemeen)

  Overstag 20

  8221 RG Lelystad

  www.flevomarina.com

  info@flevomarina.com

  Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met één van onze specialisten van Jachthaven Hindeloopen Yachtservice & Refit.
  U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 145 of vul onderstaande formulier in:

   captcha

   Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

   +31(0)88 05 04 145 (Yachtservice)

   +31(0)88 05 04 140 (algemeen)

   Oosterstrand 3

   8713 JS Hindeloopen

   Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met Barry Hofman van Marina Stavoren Yachtservice & Refit.

   U kunt Barry Hofman bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 111 of vul onderstaande formulier in:

    captcha

    Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

    +31(0)88 05 04 114 (Yachtservice)

    +31(0)88 05 04 100 (algemeen)

    Middelweg 15

    8715 ET Stavoren

    Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met één van onze specialisten van Jachthaven Friese Hoek Yachtservice & Refit.
    U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 133 of vul onderstaande formulier in:

     captcha

     Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

     +31(0)88 05 04 133 (Yachtservice)

     +31(0)88 05 04 130 (algemeen)

     Vuurtorenweg 19

     8530 AA Lemmer

     www.friesehoek.nl

     info@friesehoek.nl

      

     Wij zijn dealer van