Zeilen & tuigages

Met Skips Sails heeft SkipsMaritiem een kwalitatief hoogstaande zeilmakerij en tuigerij in huis. Skips Sails is o.a dealer van de gerenommeerde merken UK-De Vries Sails,  SailSelect, Harken, Lewmar, Selden en is gespecialiseerd in de productie van kappen en canvasproducten en reparatie en onderhoud van tuigage.

Wat Skips Sails uniek maakt, is dat wij onze zeilmakerij en tuigerij combineren waardoor wij het hele proces aan dek op elkaar af kunnen stemmen. Wij kunnen alle reparaties op onze thuisbasis uitvoeren, maar komen ook bij u aan boord.

Daarnaast  produceren wij  wintertenten en kunt u ook bij ons terecht voor het wassen van de zeilen en de kappen.

U ziet het, uw complete tuigage en tentwerk is bij ons in ervaren handen. Van het kleinste onderdeel tot het complete project. Wij verzorgen het graag voor u.

Zeilen kent vele soorten, een rondje over de plas, van haven naar haven, langs de kust of over het IJsselmeer. Scharrelen over het wad, een oversteek naar Engeland of verder, een korte avondwedstrijd of de Colin Archer Memorial Race,………..

Voor al deze soorten van zeilen heeft SkipsSails de juiste zeilen. Zeilers zijn individualisten en geen twee zeilers zijn hetzelfde. Daarom leveren wij alle soorten zeilen, op maat gemaakt. Wij komen bij u aan boord en nemen de maten van de tuigage op. Aan de hand daarvan kunnen onze leveranciers het zeil voor u ontwerpen, dit geeft de best mogelijke voortstuwing aan uw zeiljacht. Wij zijn gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en samen met u komen we tot een passend advies.

Toerzeilen of wedstrijdzeilen, ons doel is om goede, snelle en betrouwbare zeilen te maken die lang meegaan en u veel zeilplezier én waar voor uw geld geven.

Skips Sails heeft een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van buiskappen, bimini’s en tentwerk.

Een model passend bij uw schip, gemaakt met oog voor detail en perfect afgewerkt. Vergelijk onze producten met dat van andere zeilmakers en u ziet waar in onze zeilmakers uitblinken. Als één van de weinige zeilmakers vouwen wij de voornaden in. Dit heeft bij een stoffen kap als groot voordeel dat de stof niet kan rafelen, zelfs na het wassen blijft de naad netjes en strak. In onze beide vestigingen(Flevo Marina en Jachthaven Hindeloopen) worden buiskappen, tenten en hoezen gemaakt. Voor informatie kunt u direct contact opnemen met de vestiging het dichtst bij uw thuishaven.

Skips Sails verzorgt complete tuigages voor kleine en grote schepen.
We leveren en plaatsen masten, gieken en rolreefsystemen van gerenommeerde merken. Kennis van zaken, een goed advies, de beste materialen en de modernste apparatuur: dé bestanddelen van een tuigage dat stààt.

Voor het leveren en onderhouden van voorstagprofielen van o.a. Furlex, Profurl en Facnor bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij van veel Furlex types de reparatieonderdelen in huis.

Nieuwe masten leveren wij van Seldén, Master masten, Neutmast en Sparcraft.

Bij Skips Sails kunt u naast het gebruikelijke touwwerk ook terecht voor staaldraad. Wij kunnen voor u staaldraad op maat maken en terminals walsen aan nieuwe stagen tot en met 12 mm.

Wij hebben een zeer breed assortiment aan touwwerk en lijnen voor uw zeilboot of motorboot. Te denken valt aan:

  • vallen voor zeilboten
  • schoten voor boten
  • trimlijnen
  • landvasten
  • etc.

Direct Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat op het gebied van zeilen en tuigages, neemt u dan contact op met één van onze specialisten.

Kies hieronder uw vestiging:

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met Remco Beernink van Skips Sails Flevo Marina.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 178 of vul onderstaande formulier in:

captcha

Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

+31(0)88 05 04 178 (Skips Sails)

+31(0)88 05 04 170 (algemeen)

Overstag 20

8221 RG Lelystad

www.flevomarina.com

info@flevomarina.com

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met één van onze specialisten van Skips Sails Hindeloopen.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 145 of vul onderstaande formulier in:

captcha

Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

+31(0)88 05 04 145 (Skips Sails)

+31(0)88 05 04 140 (algemeen)

Oosterstrand 3

8713 JS Hindeloopen

www.jachthavenhindeloopen.nl

Skipssails-jhh@skipsmaritiem.nl

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, neem dan contact op met Hylke Boersma van Marina Stavoren Yachtservice & Refit.

U kunt Hylke Boersma bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 – 05 04 114 of vul onderstaande formulier in:

captcha

Uw e-mailadres wordt niet voor marketing uitingen gebruikt. Verplichte velden hebben een *

+31(0)88 05 04 114 (Yachtservice)

+31(0)88 05 04 100 (algemeen)

Middelweg 15

8715 ET Stavoren

Dealerschappen Zeilen

UK De Vries Sails

Dealerschappen masten & Tuigage

Lewmar dealer
Spinlock
Gleistein Ropes
marlow

Wij zijn dealer van